Lederhjelp på internett

Lederhjelp på internett

Norske ledere får nå et nytt internettverktøy for å holde seg faglig oppdatert. Bak står Lasse Sten, kjent fra OfficeShop.

-- Ansatte forventer at lederen vet alt, men hvor får lederen påfyll, spør Lasse Sten, som har lansert Ledernett.no - et magasin og nettsted for ledere.

 

Han har tidligere blant annet stått bak Avisen Ledelse, og en rekke andre magasiner og bøker for ledere. Han har også vært sjef for OfficeShop.

 

Ledernett.no er en gratis hjelp til ledere i privat og offentlig sektor. Vi vet at det er nærmest umulig for ledere å holde seg oppdatert innenfor alle administrative områder. Informasjonen har vært tidkrevende å få tak i, opplyser Sten. 

 

Juridiske råd

-- Ledere i dag forholder seg til ulike kanaler. Ved å bruke både papir og Internett bruker vi begge disse kanalens egenart, slik at ledere enkelt skal få god hjelp i hverdagen, sier gründeren.

 

Alt fra standard ansettelsesavtaler, permitteringsvarsler, advarsler, oppsigelser til juridiske råd ligger nå fritt tilgjengelig på ledernett.no.

 

Behov for hjelp

-- Ut fra tidligere erfaring vet jeg at det er et stort behov for praktiske tips og hjelp til ledere. Ledernett.no er etter min mening løsningen på dette, sier Sten.

 

Ledernett.no har inngått et strategisk samarbeid med kompetansebedriften InfoTjenester og advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund på innholdsutvinkling.

 

Kjøpte Propaganda

Ledernett utgis av Konsept Forlaget, selskapet eies av Bjørk Invest, Thorstein Berg (kjent fra Benova-gruppen), samt Dunvik AS og Lasse Sten.

 

KonseptForlaget kjøpte for kort tid siden også rettighetene til ungdomsportalen Propaganda.net.