Lederskifte i Canon Norge

Adminstrerende direktør Hasse Iwarsson har takket ja til en internasjonal stilling i Canon Europa. Ny direktør i Canon Norge blir svensken Robert Westin.
Nåværende administrerende direktør i Canon Norge, Hasse Iwarsson går i løpet av sommeren over i en internasjonal stilling i Canon Europa.. Ansvaret omfatter 13 land i Europa med en budsjettert omsetning på 2,2 millarder euro for 2003. Hasse Iwarsson vil jobbe utfra Canon Europas kontorer i London.

-- Jeg ser frem til nye utfordringer for Canon i Europa, men vil allikevel sette stor pris på å holde kontakten ) og være oppdatert om utviklingen på hjemmebanen, sier Hasse Iwarsson.

Ny administrerende direktør i Canon Norge blir Robert Westin. Westin er i dag administrerende direktør for Canon Svenska. Han har lang fartstid i Canon og har fungert som administrerende direktør for Canon Svenska siden 1999.

Canon Svenska og Canon Norge vil fortsatt være to separate selskaper. Robert Westin vil derfor fungere som administrerende direktør for både Canon Norge og Canon Svenska. Canon Norge er organisert rundt selvstendige forretningsområder, og denne lederendringen vil utover dette ikke påvirke dagens ledergruppe i Canon Norge.

-- Canon Norge er et fremgangsrikt selskap, og jeg gleder meg til utfordringen. Det blir spennende og også få lede våre kollegaer i Norge, sier Robert Westin i en pressemelding.