Lei en it-sjef

Har du alltid drømt om en spesiell it-sjef? Og kanskje du ikke en gang har en i dag? Løsningen finnes der ut.
De fleste større bedrifter har en it-sjef og sogar en it-direktør eller CIO. Selskapet Aktivkom tilbyr nå også små- og mellomstore bedrifter den rette personen til å styre it-hvedagen i bedriften.

Selskapet Aktivkom har et it-sjef-konsept hvor de tilbyr bedriftene en it-sjef som tar ansvaret for hele it-plattformen og jobber både operativt så vel som overordnet.

-- Og det til en kostnad bedrifter helt ned i fem ansatte har råd til, sier Josef Nalbant som er gründer og daglig leder i Aktivkom AS i pressemelding.

Selskapet sier videre i meldingen at de forplikter seg til både å utarbeide en it-strategi, ta eierskap i den, samt følge den i takt med utviklingen i bedriften.

-- Sett fra kundens ståsted vil Aktivkoms it-sjef også fungere som bedriftens eneste kontaktpunkt mot jungelen av leverandører bedrifter flest har, sier Nalbant.

Aktivkom har holdt det gående i seks år og leverer positive resultater. Selskapet har i dag 16 ansatte som vil levere i underkant av 20 mill i omsetning i år. Eksempler på bedrifter som benytter it-sjefen fra Aktivkom er Vålerenga Fotball og Sabra Tours AS, heter det i meldingen.