Lenovo og Topnordic sammen om millionavtale

Lenovo og Topnordic sammen om millionavtale

Lenovo og Topnordic har sammen gått inn i en nordisk rammeavtale med TrygVesta verdt over seks og en halv millioner kroner. Dette er starten på flere fellesnordiske avtaler.

It-produsenten og it-forhandleren skal levere pcer  og skjermer til TrygVestas cirka 3700 ansatte i Danmark, Norge og Sverige. Topnordic skal også stå for konfigurering og oppstilling av systemene.

 

Ifølge IDC-analytiker Anders Elbak forteller til danske Computer Reseller News at det er nytt at Topnoridc inngår en slik avtale. Den er også viktig for Lenovo fordi de viser at de ønsker å gå gjennom forhandlerkanalen, også når det gjelder store avtaler.

 

Mye i Norge

 

- I en del situasjoner gir ikke såkalte direkteavtaler med produsent kunden den nødvendige lokale forankringen. At det nå er tre parter inne, gjør at dette er en ny type avtale for oss, sier Topnordics norgessjef Steinar Sønsteby til Computerworld.no.

 

Han forteller også at en betydelig del av pengene havner i Norge og at Topnordic har håp om at rammeavtalen på lengre sikt vil bringe inn mer enn seks og en halv millioner kroner.