Lett luksusmote fra Siemens

Lett luksusmote fra Siemens

Mobilbrukere ønsker enklere telefoner. Siemens har tatt høyde for det.

Siemens sier de har utviklet en telefon for mobilbrukerne som ønsker seg enklere telefoner, men uten å kompromisse på design eller kvalitet. For denne brukergruppen har selskapet utviklet CC75, der telefoni, design og materialer av høy kvalitet står i fokus.

Reduksjon av antall funksjoner er et bevisst valg for Siemens CC75. Klare og logiske grafiske ikoner på første og andre menynivå skal gjøre telefonen lett å bruke. fargeskjermen viser fargedybde og glans og skal være spesielt enkel å lese, med 16-punkts skrift som er 33 prosent større enn vanlig - og som er synlig fra alle vinkler.

Tilgjengelig i fjerde kvartal

Telefonen er 12 millimeter tykk og kommer i aluminiumutførelse. Selv om minimalisme er kjernen, har CC75 innovative detaljer: Talebeskjeder kan du ta opp ved et trykk på en knapp ved siden av telefonen, deretter kan meldingen sendes direkte via MMS. Man sparer med andre ord tidkrevende tasting av teksteldinger.

CC75 blir tilgjengelig i fjerde kvartal og vil koste rundt 1.500 kroner.

Siemens kommer også med en ny skyvetelefon i fjerde kvartal. Siemens CF110 har alle standardfunksjoner som skal til for mobil kommunikasjon, ifølge selskapet. CF100 kommer i fargene "Moonlight Silver" og Midnight Blue", og vil koste rundt 1.300 kroner