Ligner DU på Steve Jobs?

Ligner DU på Steve Jobs?

Da kan du vinne en MacBook på fredag.

I forbindelse med at Humac-butikken i Vika gjenåpnes på fredag har vi lagd en lookalike-konkurranse i samarbeid med Humac.

Den som ligner mest på Steve Jobs, vinner en MacBook Pro på fredag!

Alt du trenger å gjøre er å møte opp på Humac i Vika på fredag for å bli tatt bilde av. Der finner du også en rekke andre tilbud i forbindelse med gjenåpningen.

Prisutdelingen foregår på en fest fredag kveld som Humac arrangerer sammen med Natt&Dag på Fredssenteret ved Aker Brygge. I juryen sitter representater fra Humac og Macworld.

Macworlds lesere er selvsagt også velkomne til å delta på festen. For mer informasjon og påmelding, besøk www.nattogdag.no/humac.

Her er premiene

  1. premie: MacBook Pro 13-tommer 2,26 Ghz (verdi 9 990 kroner)
  2. premie: Canon EOS 450D (verdi 5 995 kroner)
  3. premie: iPod nano

Bor du for langt unna? Det er fortsatt mulighet for å vinne premier fra Humac. Vi har en ekstra lookalikekonkurranse for dere. Ta et bilde av deg selv og send til macworldred@macworld.no, eventuelt publisér det på vår Facebook-side. Her plukker vi tre vinnere som får:

  1. iPod touch 8 GB
  2. iPod nano
  3. iPod shuffle

1000 kroner i Mac-avslag

I forbindelse med gjenåpningen i Vika har Humac en rekke kampanjer. De 200 første som leverer inn sin pc i butikken får tusen kroner i avslag på en Mac. Dersom du ikke har en pc kan du få utdelt en hos Humac på Oslo City eller Ullevål, som du så kan ta med deg til Vika for å få benyttet tilbudet. Andre tilbud i butikken, som åpnes klokken 07 på fredag, er blant annet:

* De 5 første som kjøper en iPod touch 64GB og APP får en Geneva S White til en verdi av 2.999,- på kjøpet

* 50 prosent avslag på MS Office Student/Home

* 50 prosent avslag på Canon Pixma MP560 A4

* 50 prosent på Lacie Petit Mobile 500GB USB

* 50 prosent på Logitech PureFi Anywhere 2