Line forlater Microsoft

Line forlater Microsoft

Direktøren MS Office i Norge tar over som sjef for Compello Software.

Tidligere direktør i Microsoft, Gustav Line, tiltrer som administrerende direktør i Compello Software AS. Line vil styrke forretningen med videre ekspansjon nasjonalt og internasjonalt.

Compello Software utvikler og leverer programvare for dokumenthåndtering med spesiell fokus på dokumenter knyttet til innkjøps- og fakturabehandling. Compello Software har 800 kunder i Norge og har gjennom sin internasjonale løsning etablert kunder i 20 land.

Gustav Line kommer fra jobb som direktør i Microsoft og er godt kjent med Compello gjennom Microsofts partnerapparat. Han gleder seg til utfordringer i ny rolle.

- Compello er en Microsoft sertifisert partner og har jobbet med Microsoft teknologi i mange år. De fleste av partnerne til Compello er jeg også godt kjent med. På mange måter er dette en naturlig forlengelse av min tid i Microsoft, sier Gustav Line.

Gustav Line tiltrer stillingen 1. mars. Nåværende leder, Trond Ausdal, vil jobbe i Compello frem til juli 2008.

Gustav Line har jobbet i it-bransjen i 14 år, de siste seks årene som direktør i Microsoft med ansvaret for blant annet Microsoft Office system og Microsoft Business Solutions Han har tidligere jobbet i blant annet Navision, Damgaard og PC-Systemer (nå Visma).