Logitech lanserer soldrevet tastatur

Logitech lanserer soldrevet tastatur

Nytt trådløst tastatur drives av lysenergi, og kan fungere tre måneder i totalt mørke.

Logitech har nå lanser et trådløst tastatur drevet av solenergi, kalt Logitech Wireless Solar Keyboard K750. Ifølge selskapets nettsider vil tastaturet gjøre batterier overflødige, og selv lyset innenørs skal være nok til å holde det i gang.

Best med tastatur

- Tastaturet er fremdeles det beste enheten for innmating av informasjon når man skriver e-post og meldinger, oppdaterer Facebookprofilen eller svarer på blogginnlegg. Logitechs Wireless Solar Keyboard K750 er den neste store innovasjonen i tastaturteknologi, hevder Locitechs toppsjef Denis Pavillard på selskapets nettsider.

- Tastaturet får energien fra lyset, men kan fungere i totalt mørke i opptil tre måneder. I tillegg er tastaturet, med sin PVC-frie oppbygging og resirkulerbare pakning, designet for å minimere produktets karbonspor.

Behagelig å skrive på

Gjennom solpanelet sitt lader tastaturet seg selv automatisk, og en inkludert solenergi-app vil gjøre det lett å se hvordan batterinivået ligger an, og melde fra om energinivået blir for lavt. Tastaturet har også et konkavt design, noe som i følge Logitechskal gjøre det mer behagelig å skrive på.

Ifølge Logitechs nettsider vil tastaturet være klart for salg i USA og Europa i løpet av november, og prisen på produktet vil ligge på 79,99 dollar, eller omlag 470 kroner.