Lotus-topp til Norge

Lotus-topp til Norge

Ron Sebastian fra IBM USA vil gi det norske IBM/Lotus miljøet de siste oppdateringer på vårseminaret til Lotus Software Brukergruppe .

Ron Sebastianfra IBM USA kommer til Lotus Software Brukergruppe (LSBG) sitt vårseminar. Ron Sebastian vil gi det norske IBM/Lotus miljøet de siste oppdateringer på IBM/Lotus sine samhandlingsprodukter og denne mannen vet hva han snakker om, skriver selskapet i en pressemelding.

Ron Sebastian har jobbet 28 år i IBM, og er Teknisk assistent til Mike Rhodin og så nær produktutvikling og strategi bygging som det går når det gjelder IBM/Lotus.

Han besøker Norge for å få direkte kontakt med et brukerforum i vekst og med god kvalitet på sine seminarer gjennom 8 år.

"Det er verdifullt for oss med direkte kontakt med beslutningstaker i IBM/Lotus.", sier Rune Carlsen, leder i LSBG.

Ny Lotus Notes Hannover klient

Ron Sebastian vil dekke følgende områder på LSBG sitt vårseminar 3-4 mai; Lotus SameTime 7.5, Lotus Notes 7.0, IBM WorkPlace 2.6, IBM WorkPlace Froms, IBM WebSphere Portlettfactory og sist, men ikke minst, den nye Lotus Notes Hannover klienten som slippes i starten av neste år.

Lotus SameTime 7.5 vil også vises "Live" i en senere seksjon på vårseminaret. Her er det Ementor AS og IBM som demonstrerer Lotus SameTime 7.5 som slippes til sommeren.

Les mer om seminaret.

Mer om Sesbastian.

Les også: Treff for Lotus-interesserte i mai
IBM: Microsoft lyver om Notes
Upresis synsing om Lotus
Lotus uten liv?
Dansk Lotus-opprør