Lover oversikt innen to uker

Lover oversikt innen to uker

Mercury Interactive har oppgradert sin Portfolio Manager og lover brukerne full oversikt over sin it portefølje innen to uker.
Mercury lanserer nå Portfolio Management 5.5 som er oppgradering av porteføljestyringsverktøyet i Mercury IT Governance Center. Produktet ligger under markedet for såkalt BTO (Business Technology Optimization). Analyseselskapet Yankee Group mener dette markedet vil vokse fra 2,8 milliarder dollar i 2003 til 3,3 milliarder i år.

I følge en pressemelding fra Mercury lanserer de samtidig Portfolio Management Fast Start Program, som innen to uker gir brukeren fullstendig oversikt over sin it-portefølje og de mest kritiske prosjektene. Og de er ikke snaue i det de lover: "Slik vil ledelsen til enhver tid ha en total forretningsmessig kontroll med detaljene i sine IT-prosjekter, ressurser og prosesser, for dermed å kunne sikre at IT leverer verdi til forretningsdriften." heter det videre i pressemeldingen.

Foreløpig har ikke Mercury noen norske kundecase å vise til. Men i følge det amerikanske selskapet Xcel Energy har de spart penger på produktet.

- I løpet av de første åtte månedene vi brukte Mercury Portfolio Management, sparte vi til sammen i overkant av 19 millioner dollar ved å unngå unyttige it-investeringer, sier Mike Carlson, sjef for forretningsutvikling i amerikanske Xcel Energy.

- I tillegg økte vi antallet levedyktige it-prosjekter med 70 prosent i samme periode, sier han videre.