Luksus fra Nokia

Luksus fra Nokia

Nokia frir til luksusbrukerne. Mobilprodusentens lille eksklusivitet heter Vertu og frister med skjerm av safirkrystall og rubiner under tastene
Det er ikke bare de glitrende juvelene som sørger for at telefonen oser luksus og glamour. En innebygget personlig assistent bestående av en ferdigprogrammert hurtigtast til en eksklusiv concierge tjeneste, sikrer innpass i finere sirkler uansett når og hvor bruker vil innfinne seg, skriver Dagens Næringsliv.

18 rubiner

Unikumet har prislapp fra den billigste til 35.000 kroner opp til 200.000 kroner, avhengig av mengden gull og hvilken modell som velges. Telefonen kan fås i gult og hvitt, børstet eller polert gull, platinum eller rustfritt stål, og har 18 rubiner i tastene.

--Vi lager ikke bare en mobiltelefon, men et eksklusivt kommunikasjonsinstrument, sier produktansvarlig for Vertu, Michelle Adair.

Mens det vanligvis tar mellom fire og 15 minutter å sette sammen en vanlig Nokia, stjeler en VeruSignatur 88 minutter av produksjonstiden.

Delikatesser på døren

Vertus eksklusive kundetjeneste opererer 24 timer i døgnet, blant annet kan eier få bragt delikatesser på døren verden over. Ettersom en Vertu-kunde bruker en liten formue på telefonen, legges det dessuten opp til at de kan snike i køen på alle verdens trendy og selektive restauranter og nattklubber til enhver tid.

Madonna og Tom Ford

Telefonen for øvrig er tross sammensetningen av 400 deler mot 30 som er det vanlige, ribbet for tillegstjenester som kamera, internett og kabelfri datakobling.

Blant celebriteter som eier en Vertus Signature-modell, er Gwyneth Paltrow, Madonna, David Beckham, Tom Ford og Jade Jagger.