Lyse inngår avtale med Warner Bros

Lyse inngår avtale med Warner Bros

Godnyhet til alle Lyse Tele-abonnenter: Selskapet har inngått avtale med Warner Bros om leie av et utvalg av filmkonsernets filmer via bredbånd.
Avtalen ble offentliggjort tirsdag av Warner Bros', Jeffrey R. Schlesinger, International Television Ditribution (WBITD) og administrerende direktør i Lyse Tele, Toril Nag. Lyses 17.000 bredbåndskunder kan dermed fryde seg over et langt mer rikholdig filmtilbud.

Harry Potter

--Ettersom filmselskapene stiller generelt høye krav til kvalitet på leveransen, er dette bevis på at at Lyse Tele har en tjeneste som kan konkurrere med de største aktørene i verden. Dette er en stor anerkjennesle av vår tjeneste, sier Toril Nag.

Avtalen gir alle Lyse Teles abonnenter spredt rundt i landet, tilgang til Warner Bros' store utvalg av filmer. Blant filmene som blir tilgjengelige så fort tjenesten er oppe og går, er Harry Potter og fangen fra Azkaban, Mystic River og Den siste samurai.

Brukerne vil i tillegg få tilgang til et rikt arkiv filmer, samtidig som de får mulighet til og både stoppe og spole tilbake filmene i løpet av filmvisningen.

Jakter på flere

Ifølge Schlesinger er Warner Bros glade for å kunne levere filmer gjennom Lyse Tele på en så enkel måte og med så høy kvalitet.

-- Vi er fokusert på å finne nye kanaler for å spre innholdet vårt ut til forbrukerne. Denne avtalen viser at vi lykkes, sier Schlesinger.

Warner Bros er en av verdens ledende distributører av film, tv-programmer og animasjon til det internasjonale tv-markedet og distribuerer til mer enn 175 land.