Lyse Tele inntar Oslo

Lyse Tele inntar Oslo

Stavangerselskapet Lyse Tele har inngått avtale med Multinett om et pilotprosjekt av en triple-play-løsning til boliger på Søndre Nordstrand.

Dette er Lyse Teles første avtale i Oslo-regionen. Triple-play-løsningen består av telefon, høyhastighet internett-tilgang og kabel-tv i en tjeneste.

-- Dette er en merkedag for Lyse Tele. Vi har allerede fått en solid  posisjon på Vestlandet og Sørlandet. Avtalen med Multinett er en begynnelse i Oslo-regionen. Det interessante er at vi nå er inne på  Telenor og UPC sitt territorium og ligger i forkant av dem, sier administrerende direktør Toril Nag i Lyse Tele.

Eid av borettslagene

Multinett er eid av borettslag og boligsammenslutninger på Holmlia, og har levert kabel-tv, internett og telefoni til disse i mange år.
Lyses tjenester vil bli levert på fiberkabel fra Stavanger til Oslo. Herfra og til Multinetts eget nett på Holmlia skal Hafslunds Fiberkabelnett benyttes.

Etter at selskapet kjøpte infrastrukturen i området fra Telenor har de ingen bindinger til noen.

-- Dette gjør at vi kan forhandle fram meget gode avtaler for våre brukere, både når det gjelder innhold i tjenesten og den tekniske løsningen, sier daglig leder Martin Flølo i Multinett.