Lyst til å spille Gears of War 3?

Lyst til å spille Gears of War 3?

Vi har fått en liten bunke beta-koder til Gears of War 3, les mer her for å kunne vinne kode.

I september slippes det tredje spillet i Gears of War-serien. Det første spillet kom i 2006 og slapp deg som spiller løs som spesialsoldaten Marcus Fenix. De onde Locust-hordene har inntatt hjemplaneten din og din oppgave er å skyte, slå og sage dem ned en etter en. Muligheten for å samarbeide med en annen spiller gjennom hele historiedelen til en skytespillfest, gjorde Gears of War til et spill av meget høy kvalitet. Historien fortsatte i spill nummer to, som undertegnede unnagjorde i samarbeidsmodus i en 13-timers økt.

Til høsten kommer altså det tredje spillet i serien ut, og med det avsluttes den historien vi har fulgt gjennom de to første spillene. Nytt for året er blant annet muligheten for å spille gjennom hele historiebiten i samarbeid med tre andre spillere. Nye fiender og våpen er selvsagt også på plass, men vi får da håpe de har beholdt den livsfarlige, motorsagutstyrte Lancer-børsa fra de to forrige spillene.

Utvikleren Epic Games og Microsoft har valgt en litt annen enn de fleste andre spillprodusenter. I stedet for å la deg måtte vente helt frem til september med å få spille Gears of War 3, har de sluppet en beta-versjon som lar deg prøve deg på flerspillerversjonen av spillet. Vi har klart å skaffe til veie en håndfull betakoder. Legg inn et godt argument for at nettopp du skal få en Beta-kode i Facebook-kommentarfeltet i denne artikkelen, så er du med i trekningen av en Beta-kode til Gears of War 3 på Xbox 360.

Da har vi delt ut de kodene vi hadde, og håper de som fikk en kode får kost seg med spillet resten av beta-perioden.