Mac-Office er på gata

Mac-Office er på gata

Standard-, student- og lærerversjoner av Microsoft Office 2004 for Mac er nå tilgjengelig. I tillegg er Office 2004 Test Drive lansert. En tjeneste som gjør det mulig å teste den nye versjonen kostnadsfritt i 30 dager.
Ron Okamoto, viseadministrerende i Apple Computer Inc., avdeling Worldwide Developer Relations, sier dette er den mest innovative Office-versjonen som er lansert så langt.

- Vi er meget begeistret over tilgjengeligheten i Microsoft Office 2004 for Mac. Versjonens mange tillegg som er eksklusive for Mac, samt alle tilleggene som så langt kun er for Mac, gjør verktøyet til en kraftig produktivitetspakke for både vanlige brukere, profesjonelle, lærere og studenter, sier han.

Tim McDonough, direktør for markedsføring og forretningsutvikling i Microsofts Macintosh Business Unit, sier at den nye Officeversjonen har alt som skal til for at "macere" skal kunne jobbe så effektivt som mulig.

- Office 2004 hever Mac-plattformen til et nytt nivå. Og skulle du av en eller annen grunn være i tvil, har du jo nå muligheten til å teste produktet i 30 dager uten å betale et rødt øre. Med Office 2004 for Mac får du gjort unna jobben raskt og effektivt. Så kan du heller bruke tiden til det som virkelig betyr noe her i livet, sier han i følge en pressemelding.