Maconomy leverer til ingeniører

Maconomy Norge AS har signert en avtale med Rambøll Norge AS om kjøp og leveranse av programvarelisenser for 450 brukere.

Rambøll Norge ønsker å implementere Maconomy for å oppnå mer effektiv rapportering til Rambølls konsernledelse såvel som å dra fordeler av at alle deler av Rambøll konsernet nå vil benytte Maconomys forretningssystemer, ifølge en pressemelding.

Rambøll Norge har tilstedeværelse på 10 steder omkring i Norge og hovedkvarter i Oslo. Rambøll er en av Norges største leverandører av rådgivende ingeniørtjenester, et av Maconomys hovedsatsingsområder.

Rask avkastning

- Vi er svært fornøyd med å kunne ønske Rambøll velkommen som ny kunde i Norge. Rambøll gruppen er det største rådgivende ingeniørselskapet i Norden, og denne orden viser at vår dedikerte fokus på å bygge opp kompetanse innenfor utvalgte bransjer og støtte deres funksjonalitetsbehov gir resultater, sier Martin Flatsetø, administrerende direktør i Maconomy Norge i en pressemelding.

- Vi valgte Maconomy som vårt nye erp-system fordi det gir oss muligheten til meget effektiv og rask rapportering både internt og eksternt og til våre kunder. Maconomy gir oss en rask avkastning på investeringen vi gjør, og gir oss bedre verktøy for å styre vår virksomhet, sier administrerende direktør Jan Ove Holmen i Rambøll Norge.