Macworld.no har fått nytt kommentarsystem!

Macworld.no har fått nytt kommentarsystem!

Nå kan du kommentere artiklene våre med Twitter-, Facebook- eller Disqus-konto.

I dag har vi rullet ut kommentarsystemet Disqus på Macworld.no.

Vi har tidligere fått mange tilbakemeldinger fra dere lesere om at det har vært vanskelig å kommentere artiklene på nettsidene våre, og nå har vi endelig fått gjort noe med saken!

Valget falt altså på Disqus, som er blant verdens mest brukte kommentarsystemer, ifølge Wikipedia i bruk på over 750.000 blogger og websider. Så vi er trygge på at det i hovedsak skal fungere bra også for oss.

Med Disqus kan du velge om du vil lage en egen Disqus-bruker, eller om du vil logge inn med en allerede eksisterende konto fra Facebook, Twitter, Google eller liknende.

For å opprette en Disqus-bruker, trykker du på Disqus-knappen til øverst til høyre i kommentarfeltet. Så trykker du på Logg inn. Du vil da få opp et sprettoppvindu hvor du kan logge inn eller registrere en ny profil. E-post, brukernavn og passord er alt du trenger å oppgi.

Hvis det er noe du lurer på, eller som ikke fungerer for deg, skriv gjerne en kommentar her. Eller ta kontakt med oss på e-post. Og du, hvis du bare vil teste om systemet fungerer, legg også gjerne igjen en liten beskjed. Er det kanskje noe du savner på Macworld.no?