Macworld.no lanserer nyhetsbrev

Macworld.no lanserer nyhetsbrev

Fra i dag av begynner Macworld med ukentlige nyhetsbrev. Vi håper du liker det.

Stadig flere benytter Apple-produkter, og Macworld.no får stadig flere lesere. Derfor mener vi at tiden nå er kommet for å lansere et ukentlig nyhetsbrev.

Macworlds nyhetsbrev vil være ukentlig og utgis hver fredag. I nyhetsbrevet velger vi ut de sakene vi mener har vært viktigst i uka som har gått.

Men ingen regel uten unntak. Av tekniske årsaker har vi valgt å lansere nyhetsbrevet i dag. Og vi er glade for å kunne introdusere nyhetsbrevet med en rykende fersk test av nye den nye MacBook Pro. Neste nyhetsbrev sendes ut fredag 30. april og påfølgende fredager.

Macworlds nyhetsbrev sendes ut til alle som er forhåndspåmeldt. Ettersom Macworld-redaksjonen også er en del av PC World Norge, vil nyhetsbrevet også sendes ut til de som abonnerer på PC Worlds nyhetsbrev. Dersom du overhodet ikke er interessert i verken iPhone, iPad, Mac eller andre Apple-produkter, er kanskje ikke dette nyhetbrevet interessant for deg. Da kan du melde deg av ved å trykke på linken i høyrespalten i nyhetsbrevet.

Macworld.no har cirka 15 000 ukentlige lesere og er Norges største nyhetsmedium som er dedikert til nyheter, tester, guider og tips relatert til Apple-produkter og verden rundt Apple.