Making Waves kjøper Deville design

Making Waves kjøper Deville design

Making Waves styrker sin designsatsning betydelig når selskapet nå har inngått avtale om kjøp av alle aksjene i Deville design.

Dette oppkjøpet gjør Making Waves til et av de største og mest kompetente designmiljøene i Norge med omlag 20 av totalt 50 ansatte som arbeider innenfor grafisk design og interaksjonsdesign. Resten av selskapet består av IT-utviklere og rådgivere, skeriver selskapet i en pressemelding.

- Vi har vokst kraftig både på teknologisiden og designsiden det siste året. Det er moro og litt unikt at vi har fått full troverdighet i markedet både som designbyrå og teknologiselskap, sier administrerende direktør Even Fossen.

Større bredde

- Våre kunder vil bli godt ivaretatt i den nye konstellasjonen. Sammen med Making Waves vil vi kunne tilby våre kunder en betydelig større kompetansebredde, spesielt innenfor digitale løsninger, sier Vera Pahle, daglig leder i Deville design.

Deville design, som ble etablert i 1988, arbeider for kunder som Universitetet i Oslo, Arbeids- og sosialdespartementet, visitOslo, Innovasjon Norge og Statens forvaltningstjeneste.

Making Waves er et design og teknologiselskap med komptetanse innenfor grafisk design, interaksjonsdesign og IT-utvikling. Selskapet ble etablert høsten 2001 og har omlag 50 ansatte med kontorer i Oslo og Krakow. Selskapet er eiet av ansatte.