Mamut akkreditert i Storbritannia

Mamut akkreditert i Storbritannia

Mamut Business Software er akkreditert i Storbritannia av Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW). Det styrker posisjonen til selskapet.
ICAEW er en uavhengig, britisk forening for autoriserte regnskapsførere som blant annet gjennomfører akkreditering av økonomisystemer i Storbritannia. Akkrediteringen styrker posisjoneringen av Mamut i Storbritannia før full lansering finner sted i høst.

Akkrediteringen er en bekreftelse på at Mamut Business Software oppfyller brukermessige og tekniske kvalitetskriterier, samt de lover og regler som kreves av økonomi- og informasjonssystemer i Storbritannia, skriver selskapet i en pressemelding.

- Mamut Business Software er en meget brukervennlig, integrert programvare som trolig blir like populær hos mange små selskaper i Storbritannia som på hjemmemarkedet. Løsningen er konkurransedyktig priset og tilbyr et imponerende spekter av funksjonalitet i én enkelt løsning, sier John Oates, Information Systems Manger i Baker Tilly.

Baker Tilly er en av Storbritannias største organisasjoner av autoriserte regnskapsførere og utførte testingen for ICAEW.

ICAEW har over 125,000 medlemmer og utfører blant annet akkrediteringer av økonomiske, administrative systemer i Storbritannia.

- Sertifiseringen gir Mamut et godt utgangspunkt i Storbritannia før full lansering finner sted i høst. Det faktum at Mamut Business Software er basert på én felles kildekode i alle markeder bør gi samtlige av våre kunder trygghet om at applikasjonen holder høy kvalitet. Sertifiseringen i både Nederland og Storbritannia viser dessuten av løsningen håndterer lokale krav og behov, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut ASA.