Mamut får kjeft

Mamut får kjeft

En uke før børsnotering får Mamut-sjef Eilert Hanoa kritikk for å ha distribuert informasjon som ikke er klarert av Børsen.
I børsstyremøtet 29. april vedtok styret ved Oslo Børs å ta aksjene i Mamut ASA opp til notering på SMB-listen uten krav til emisjon. 10. mai blir første handelsdag. Men allerede før en eneste Mamut-aksje er handlet på børsen, får selskapet kritikk for å ha distribuert annonsemateriell som ikke er forelagt Oslo Børs før offentliggjøring.

Kritikken gjelder et annonsebilag som ble distribuert sammen med Kapital og Dagens Næringsliv etter at bestillingsperioden begynte 28. april. Eilert Hanoa presiserer nå at annonsen ikke gir nok informasjon for dem som vurderer å kjøpe aksjer i Mamut.

-- Mamut vil påpeke at samtlige som vurderer en investering i Mamut ASA oppfordres til å lese prospektet før bestillingsblanketten sendes inn. Dette gjelder også de som omfattes av kunderabatten som tilbys eksisterende kunder med gyldig serviceavtale, skriver Eilert Hanoa i en pressemelding.

Bestillingsperioden avsluttes fredag 7. mai. Endelig kurs i det offentlige tilbudet vil fastsettes av styret i Mamut samme dag.