Mamut kjøper dansk programvareløsning

Mamut kjøper dansk programvareløsning

Mamut har inngått avtale om kjøp av den danske produkt- og teknologiplattformen ServiceSuite.

ServiceSuite er en programvareløsning utviklet for å kombinere e-handel med kundeservice. ServiceSuite inkluderer funksjonalitet for mobil salgsstøtte, e-handel, booking og planlegging og vil bli en komponent i det fremtidige Mamut Business Network, skriver selskapet i en pressemelding.

- Dette kjøpet styrker Mamuts posisjon ytterligere i SMB-markedet ved at vi nå kan tilby en ny mobil salgsstøtteløsning. ServiceSuite vil bli inkludert i den kommende lanseringen av Mamut Business Network i 2006, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut ASA.

Skreddersydd for servicevirksomheter

Kjøpet av ServiceSuite utvider Mamuts tjenestetilbud til mindre servicevirksomheter i samtlige seks europeiske markeder hvor Mamut er representert. 

- God kundeservice er en konkurransefordel for de fleste virksomheter, men en nødvendighet for servicevirksomheter. Vi er glade for å kunne tilby løsninger som forenkler hverdagen og som bedrer kundeservicenivået for slike aktører, sier Hanoa.

ServiceSuite vil bli lansert i Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Storbritannia og Irland i løpet av 2006, både som en integrert del av Mamut Business Network and som en selvstendig løsning.