Mamut med gratis gründerpakke

Mamut med gratis gründerpakke

Lanserer kostnadsfri etablererpakke skreddersydd for oppstartsvirksomheter.

Nå tilbyr Mamut en gratis etablererpakke til alle som vil starte egen virksomhet. Ved hjelp av en brukervennlig forretningsløsning får brukerne god oversikt og effektive verktøy som øker muligheten for å lykkes i etableringsfasen. Den kostnadsfrie løsningen hjelper gründere med å etablere effektiv struktur, drift og finansiering, skriver selskapet i en pressemelding.

- Mange som etablerer en virksomhet opplever en rekke praktiske og økonomiske utfordringer i startfasen. Derfor har vi utviklet en løsning som gjør at etablererne kan planlegge og opprette virksomheten – effektivt og kostnadsfritt. Vår ambisjon med Mamut NyStart er å sørge for at et økt antall virksomheter oppnår en vellykket etablering og oppstart, sier Eilert Hanoa, adm direktør i Mamut.

Mamut NyStart er en samling verktøy, informasjon og tjenester som forenkler og tilrettelegger for planlegging og oppstart av en virksomhet. Programvareløsningen inkluderer kostnadsfri etablererguide, forretningsplanlegger, kunde- og salgsoppfølgingsprogram (CRM), eget nettsted med egen nettbutikk, online backup som sikrer bedriftens data, produktregister og interaktiv informasjonstjeneste.

Under planleggingen av din bedrift kan pakken fritt brukes. Når bedriften er har registrert i Brønnøysund er løsningen gratis i bruk de første 12 måneder. Etter dette står du fritt til å velge om du ønsker å fortsette med en løsning fra Mamut.

Eksamen hver eneste dag

Hanoa etablerte selv egen virksomhet for 10 år siden og vet godt hvilke utfordringer som møter en nystartet virksomhet.

- Dialogen med tusenvis av mindre virksomheter gjennom ti år har bekreftet vår antakelse om at virksomheter som prioriterer god struktur og effektive rutiner i startfasen ofte oppnår suksess. Med mål om at enda flere virksomheter skal lykkes i fremtiden har vi utviklet Mamut NyStart – som vi dessuten gir bort gratis til nystartede virksomheter, sier Hanoa. 

All funksjonalitet i én pakke

Mamut NyStart inkluderer de viktigste administrative tjenestene som er relevant for dem som ønsker å etablere ny virksomhet, inkludert en forretningsplanlegger. Ved hjelp av forretningsplanleggeren kan brukeren lage en komplett og oversiktlig forretningsplan. Her kan brukeren på en lettfattelig måte utarbeide forretningsidé og markedsanalyse, samt gjøre nødvendig budsjettering.

Likviditetsbudsjetter og finansieringsbudsjetter er dessuten nyttige verktøy når brukeren er i dialog med bankforbindelser eller samarbeidspartnere.

- Forretningsplanleggeren fungerer som en sjekkliste og gir derfor trygghet til gründeren gjennom hele etableringsfasen. Ved å utarbeide grundige budsjetter og forretningsstrategier kan mange glede seg til fremtidige diskusjoner med bankforbindelsen sin, møter som hittil har fortonet seg som skremmende for mange, sier Hanoa i pressemeldingen.