Mamut med over 100.000 brukere

Mamut har nådd en ny milepæl i selskapets historie og passerer totalt 100.000 brukere av selskapets produkter og tjenester.

- Vår ambisjon er at Mamut skal tilby produkter og tjenester som forenkler alle daglige gjøremål i mindre virksomheter, frigjør tid og gjør hverdagen mer lønnsom og effektiv for brukerne, sier Eilert Hanoa, adm. direktør i Mamut ASA.

Utvidet funksjonalitet

Et eksempel på utvidet funksjonalitet som nylig er lansert er Mamut Online Backup, en Internett-basert, sanntid backup og lagringstjeneste. Lagringstjenesten er tilgjengelig fra alle Windows-baserte PC-er med tilgang til Internett. Mamut Online Backup er enkel å bruke og den krypterte sikkerhetskopieringen foretas kontinuerlig mens brukeren er tilknyttet Internett.

- Vi skal kontinuerlig utvikle nye løsninger og tjenester som gir umiddelbar nytte for brukerne. Vår daglige dialog med brukerne gjør det mulig for oss å utvikle løsninger basert på deres krav og behov. Derfor er vi godt fornøyd med å passere 100.000 brukere av våre produkter og tjenester, sier Hanoa.