Mamut til inkasso

Mamut og KrediNor har utviklet en inkassoløsning for Mamut. Løsningen skal gjøre det enklere for små og mellomstore virksomheter å utføre effektiv oppfølging av sine fordringer.
- Betalingsoppfølging er ofte et forsømt tema blant små og mellomstore bedrifter. Årsakene er flere, men hovedgrunnene er kostnader, manglende ressurser og begrenset kompetanse. Derfor går småbedriftene ofte glipp av store innbetalinger som på en enkel måte kunne vært sikret, sier administrerende direktør Eilert Hanoa i Mamut.

Med Mamut Inkasso kan brukerne kan skreddersy betalingsoppfølgingen og dermed sikre en økt andel av fordringene sine. Løsningen koster 1.800 kroner per år og det påløper ingen gebyrer på hovedstolen. Kunden kan kontinuerlig sjekke status via et web-grensesnitt som er integrert i Mamut Business Software.

- Gjennom samarbeidet med Mamut får vi langt større gjennomslagskraft i et marked som har mye å hente på enklere og mer effektive økonomistyringsrutiner. Mamuts innsikt og kompetanse på smb-markedets behov og vår erfaring innen kundetilpasset betalingsoppfølging vil sammen bidra til en unik service for bedriftene, sier administrerende direktør Baard S. Bratsberg i KrediNor.

Direkte i Mamut-applikasjonen får kunden blant annet tilgang til følgende ressurser: Direkte oppkobling mot KrediNors inkassosystem, link til KrediNors Nettkontor som gir kunden innsyn i alle saker, hendelser, status og nøkkeltall. Videre får kunden alltid oppdaterte nyheter vedrørende betalingsoppfølging, tilgang til artikler, samt tilgang til kurs og seminarer, heter det i en pressemelding.