Mamut vil finansiere kundene

Mamut vil finansiere kundene

Mamut-direktør Eilert Hanoa går nye veier for å få kundene til å bruke programvare.

Mamut og IT Finans har inngått et samarbeid om å tilby finansiering av Mamut Business Software samt relaterte tjenester og produkter.

Avtalen er et ledd i satsingen fra Mamut på såkalt Small Business Concierge. Dette er igjen et opplegg som de har i lag Microsoft med komplette, administrative programvareløsninger til mindre virksomheter i Europa med opp til 50 medarbeidere.

Skiller seg ut

Finansiering gjennom IT Finans skiller seg fra tradisjonelt låneopptak og finansiell leie ved at konseptet inneholder elementer som gir kunden betydelig merverdi, samtidig som eierforholdet og risiko for utstyret ikke ligger hos kunden.

Samarbeidet vil bidra positivt i mange smb-bedrifters likviditets- og skatteplanlegging. Spesielt vil mange nystartede virksomheter kunne merke de positive effektene av denne løsningen.

Vil være fleksibel

-- Samarbeidet med IT Finans øker våre kunders konkurransekraft fordi de tilbys skreddersydde og fleksible finansieringsløsninger. Vår målsetning er til enhver tid å tilby markedets beste forhold mellom pris og ytelse, og en slik finansieringsordning forsterker vår posisjon som et økonomisk gunstig alternativ, sier administrerende direktør Eilert Hanoa i Mamut ASA.