Mamut vil inn i småbedriftene

Mamut offentliggjorde i dag at Small Business Concierge skal lanseres i Sverige og Norge i løpet av oktober og november 2004.
Offentliggjøringen skjedde på Microsoft Executive Partner Summit i Lisboa, Portugal.

Selskapene sendte ut en melding den 7. juni 2004 at Small Business Concierge initielt skulle lanseres i to europeiske markeder, Storbritannia og Nederland. Samarbeidet i alle markeder omfatter felles markedsførings- og salgsaktiviteter fra Microsoft og Mamut og vil bli lansert i løpet av oktober og november.

Small Business Concierge er et initiativ om å tilby komplette, administrative programvareløsninger til mindre virksomheter i Europa med opptil 50 medarbeidere, i samarbeid med Microsoft.

En komplett Small Business Concierge-løsning vil bli tilgjengelig i alle fire markeder fra 390 euro per bruker, og spesielle innbyttetilbud for brukere av andre programvareløsninger lanseres samtidig.

Small Business Concierge kompletterer dagens eksisterende portefølje fra Microsoft Business Solutions og vil inneholde en migreringsløsning til Microsoft Business Solutions CRM og Navision.