Markedssjefen forlater Komplett

Markedssjef Stian Larsen slutter i selskapet etter syv års tjeneste.

- Hei, har hørt at du slutter i Komplett?

- Det er helt riktig, litt rart, men det gjør jeg. Har vært her i syv år og skulle da tatt fatt på mitt åttende nå.. Vi var vel ni, ti ansatte da jeg startet. Det er lenge siden, sier Larsen til Computerworld.no

Han sier videre at etter syv år i bransjen, har det åpnet seg nye muligheter. Han vet ikke helt hva han lander på, men det blir enten mediamarkedet, bedriftsmarkedet innen varehandel, eller starte for seg selv med rådgiving innen posisjonering av selskaper og inntjening innen markedsføring og media.

Har ikke blitt rik

- Syv år er lenge nok. I en normal bedrift uten vår vekst har de kanskje et par tre løft i løpet av perioden, det vil si nye omsetningsmål eller lignende. Men vi har hatt mange slike løft, det koster litt det både i tid og krefter.

- Har du blitt rik på jobben?

- Nei, det har jeg ikke blitt. Jeg har blitt rik på erfaringer og kunnskap rundt marketing - og utfordringer med å selge varer på nett. Men i kroner og øre har jeg ikke blitt rik, sier Larsen.

Stian Larsen hadde sin siste arbeidsdag i Komplett på fredag. Han forteller at det ikke er avklart hvem som vil overta hans funksjoner i selskapet.

- Noe vil bli oursourcet, noe vil bli tatt internt, men det er ingen hundre prosent avklaring på det, sier han.