To megapiksler til jul

To megapiksler til jul

CEBIT: Samsung lover europeisk lansering av mobiltelefon med to megapiksel-kamera mot slutten av året.
CEBIT: Mobilprodusentene har stått i kø for å lansere kameratelefoner med oppløsning på bedre enn en megapiksel denne våren. De fleste har lagt seg på 1,3 megapiksler. På Cebit lanserer Samsung sin første megapiksel telefon, SHG-P730, beregnet for det europeiske markedet.

Men koreanerne går et skritt videre. Selskapet har allerede lansert en cdma-kameratelefon på to megapiksler. Til høsten kommer en gsm-telefon for det europeiske markedet med like god oppløsning, kunne Ki Tae Lee opplyse på en pressekonferanse på Cebit. Ki Tae Lee er toppsjef for Samsungs-televirksomhet.

"DigitAll inspiration" er Samsungs slagord for tiden. I tillegg til mobiltelefoner satser selskapet friskt på flatskjermer av alle slag. Ifølge selskapet selv er deres 80-tommers plasmaskjerm, som vises på Cebit, verdens største. Også Samsungs 57 tommers TFT-LCD (Thin Film Transistor Liquid Crystal Display) skal være størst i sitt slag.

Alt er verdens største eller minste hos Samsung. YH-999 skal være verdens minste digitale multimediespiller. Skjermen på 3,5 tommer er laget for å vise både analogt og digitalt tv, i tillegg til at spilleren støtter en rekke av de vanlige medieformatene som mp3 og WMA.