Mer film over bredbånd

Mer film over bredbånd

Med 100 nye titler vil Nextgentels kunder få tilgang til totalt rundt 300 filmer.
- Bredbånd er mye mer enn å surfe på internett. Ved å inkludere Live Networks på vår bredbåndsportal BroadPark, kommer vi krevende kunder i møte med et filmtilbud som har bredde og kvalitet, sier direktør Morten Brusletto, ansvarlig for innhold og media hos Nextgentel.

Avtalen med Live Networks betyr at Nextgentel øker filmbiblioteket som kundene kan få "on demand" med ca 100 filmer. Filmene har en fin blanding av action, drama og komedie. Live Networks kompletterer dermed den eksisterende video-on-demand-tjenesten fra SF Anytime som har vært et tilbud for Nextgentels kunder siden august 2002, skriver selskapet i en pressemelding.

- Våre kunder har nå tilgang til omkring 300 filmer, og antallet øker fra uke til uke, forteller Brusletto.

Filmene fra Live Networks vises i 500 og 1000 kbits og koster 39 kroner per døgn.

NextGenTel vil på et senere tidspunkt distribuere Live Networks til hele Norge, uavhengig av hvilken bredbåndsoperatør kundene har.

En undersøkelse som TNS Gallup nettopp har gjennomført for Nextgentel viser at hver femte bredbåndsbruker i Norge nå har koblet tv-apparatet eller hjemmekinoanlegget til bredbåndet. Undersøkelsen viser også at snaue 20 prosent har koblet stereoanlegget til pc-en og bredbåndet for å kunne høre musikk og webradio.

- Dette viser at markedet forbereder seg til bruk av bredbåndsinnhold i høy kvalitet i stuen og på tv, avslutter Morten Brusletto.