Mer mp3 med stor lagringskapasitet

Mer mp3 med stor lagringskapasitet

Packard Bell lanserer harddiskbaserte mp3-spillere.

Vibe er navnet på Packard Bells serie med flash- og harddiskbaserte mp3-spillere. Kapasiteten er fra 3 til 80 GB. Alle har muligheter for å vise bilder og video.

Design, en rekke funksjoner og enkelt brukergrensesnitt er felles for Vibe 500, Vibe 300 og Vibe 100, som over nyttår vil komme til Norge.

- Vi har lyktes godt i markedet for mindre mp3-spillere, og var den leverandøren som solgte flest enheter i Vest-Europa i 2004. Med 
lanseringen av Vibe-serien vil vi bli en aggressiv konkurrent til de som har vært i dette markedet en stund, sier administrerende direktør 
Niels Bjørling i Packard Bell, i en pressemelding.

Stor kapasistet

Vibe 500 er spilleren med den høyeste kapasiteten, og er harddisk-basert. Den kommer i tre versjoner, 20, 30 og 80 GB. I første omgang vil de to minste versjonene kommer til Norge.

Alle har en finish i aluminium. Vibe 500 har USB 2.0 OTG-port for rask overføring av filer. OTG står for On-The-Go. Den gjør det mulig å koble mp3-spilleren sammen med annet utstyr uten å bruke pc-en, for eksempel er det mulig å laste inn bilder direkte fra et digitalt kamera til Vibe 500.

Spilleren har en 1,8 tommers TFT skjerm, som gjør det enkelt å se på bilder og film, samt navigere i menyen. Programvaren Magic Picture og Magic Movie konverter bilder og film til til JPEG- og MPEG- format.

Flash og radiomodul

Vibe 300 er flashminne-basert og kommer med samme type skjerm og USB 2.0 OTG-port. Den har en kapasitet på enten 3 eller 6 GB og veier kun 100 gram. En FM-radiomodul kan kobles til spilleren på baksiden. Spilleren kan også lese bilder direkte fra minnekortet på digitale kameraer.

Vibe 100 er den minste spilleren. Den har et minnekapasitet på 3 GB, og samme overføringsmuligheter som de to andre spillerne. Utseendemessig kan eieren velge mellom fire ulike design, som de selv legger på spilleren. Flere design kan kjøpes fra Packard Bell.

Veilendende priser vil ifølge selskapet være 1.099 for en Vibe 100, 1899 for en Vibe 300, og 2.299 for en Vibe 500 med 30 GB. Sistenevnte vil være rimelig i forhold til Ipod og Philips med samme kapasitet, i forhold til dagens priser.