Mer smb-hjelp fra Symantec

Mer smb-hjelp fra Symantec

Symantec har utviklet nye markedsføringssystemer rettet mot mindre bedrifter.

Symantec har lansert to nye initiativer som skal gjøre markedsføringskampanjer mer effektive og gjøre det enklere å utnytte leverandørressursene. Målet er å kunne hjelpe mindre bedrifter med trange budsjetter og pressede timeplaner ved å muliggjøre en mer effektiv markedsføring.

De to nye initiativene heter Campaign Creator og Partner Support Center for Marketing.

Partner Support Center for Marketing omfatter markedsføringskampanjer, verktøy og ressurser, mens Campaign Creator skal hjelpe kanalpartnere å lettere lage brukertilpassede markedsføringskampanjer, skaffe nye kunder og øke overskudd. Partnerne vil få en egen Symantec-kontakt som skal være behjelpelig med opplæring og rådgivning på markedsføringstiltak.

- Med Campaign Creator og Partner Support Center for Marketing hjelper vi våre partnere å gjøre det meste ut av Symantecs markedsføringsinitiativer, i tillegg til å gjøre det enklere for dem å gjennomføre deres egne markedsføringsinsats, sier Symantec-toppsjef Randy Cochran til IT Channel Planet.

- Disse nye programmene bil hjelpe partnerne våre å maksimere tidsrammer og budsjett, for å øke etterspørselen for løsningene deres.