Mer tjenestesalg for HP-partnere

Mer tjenestesalg for HP-partnere

Nytt initiativ skal gjøre det enklere for HP-partnere å selge tjenester til kunder med mer enn 1 000 ansatte.

HP har annonsert et nytt initiativ kalt Ten.to.one, som skal bidra til å skape vekst for partnerne gjennom å redusere kompleksiteten i datasentrene til selskapets mellomstore kunder.

Dette markedet, som HP definerer som bestående av bedrifter med mellom 1 000 og 10 000 ansatte, utgjør ifølge selskapet et marked verdt 7,5 milliarder dollar.

Det nye initiativet omfatter ny programvare og et forbedret partnerprogram, og er ment for mellomstore bedrifter. I tillegg har en ny organisasjon kalt HP Commercial Solutions innad i HP Software and Solutions-avdelingen for å underbygge Ten.to.one-initiativet.

Til grunn for initiativet ligger blant annet en undersøkelse som nylig ble gjennomført av Forrester Consulting på vegne av HP, som indikerer at mellomstore bedrifter i større grad enn større bedrifter aktivt vurderer å ta i bruk cloud computing.

- Behovene til mellomstore bedrifter er unike og har ikke blitt fulgt opp godt nok, sier Jonathan Martin, direktør for Commercial Solutions i HP, i en pressemelding.

Nye verktøy og tjenester

Som del av satsingen HP utstyrt kanalpartnerne med tilpassede salgs- og markedsføringsverktøy. Det omfatter blant annet opplæring, sertifisering, tjenester for leadgenerering og en rekke tjenester.

I tillegg kommer flere nye løsninger som skal være spesielt tilpasset behovene til mellomstore bedrifter.

- Programvaren, tjenestene og salgs- og markedsføringsorganisasjonene vil sammen med vår brede erfaring hjelpe både kundene og partnerne våre med å oppnå suksess både umiddelbart og på sikt, sier Martin.

Disse omfatter Loadrunner, HPs programvare for ytelsestesting. Løsningen er nå tilgjengelig for amerikanske partnere via Amazons Elastic Compute Cloud-plattform (EC2), som kan betale for løsningen på timebasis.

HP har også oppdatert sin Data Protector-løsning for å øke sikkerheten i miljøer som kjører Microsofts Hyper-V Server.

Porteføljen omfatter også HPs Sitescope Operations Manager, som skal hjelpe mellomstore bedrifter med å øke servicetilgjengelighet og ytelse gjennom mer effektiv administrasjon.