Mercury handler mer

Mercury handler mer

Programvareselskapet Mercury kjøper webtrafikk-overvåkningsselskapet BeatBox Technologies. Mercury betaler i overkant av 85 millioner kroner.

Samtidig annonserer selskapet at de har beveget seg inn på arenaen for testing av trådløse applikasjoner gjennom kjøpet av m-Test-teknologien fra sin UK-baserte partner Intuwave Ltd.

Intuwaves m-Test-løsninger automatiserer testing av trådløse tjenester på Symbian OS-baserte mobile enheter, og brukes av bedrifter verden over som produserer trådløse enheter, eksempelvis mobiltelefoner.

Prisen for m-Test-teknologien er ikke offentliggjort, men Mercury bekrefter at de har gjort opp i delvis kontanter og lisensavtaler.

Mer informasjon

Kjøpet av BeatBox Technologies legger en ny dimensjon til Mercurys testløsninger, og gjør det mulig for selskapets kunder å se informasjon om sine online brukere, slik at de dermed kan forbedre nøyaktigheten i sine testscenarioer, ifølge en pressemelding.

Mercurys plan er å bruke BeatBox sin teknologi til å utvide selskapets brukerovervåkings-kapabiliteter, samt forbedre sine systemer for kontroll av applikasjoner gjennom hele livssyklusen.