Meyer kjøpte Minside.no

Meyer kjøpte Minside.no

Og nå er det 7.995.000 kroner igjen til borgerportalen...
Borgerportalen Min side fikk i statsbudsjettet øremerket 8 millioner kroner. Nå er de første pengene brukt til å kjøpe Minside.no.

Espen Skogen som er ansvarlig redaktør i Motormagasinet til daglig, sikret seg allerede i 2003 domenet. Men solgte det nylig til Moderniseringsdepartementet.

Men ble han rik? Nei, ikke spesielt. Departementet måtte nemlig bare punge ut med 5.000 kroner inklusive moms, i følge en faktura Computerworld har fått tilgang til. Og det er en riktig sum i en tid hvor Min side-budsjettet er heller stramt.

-- Jeg hadde tenkt å starte en portal på dette domenet, men valgte å selge det til departementet. Har jo sett samfunnsverdien litt an også, sier Espen Skogen til Computerworld som legger til at han er relativt fornøyd med prisen.

Årsaken til at Moderniseringsdepartementet først nå i oktober har kjøpt domene er at borgerportalen først var ment å ligge under norge.no. Men siden de også kunne få "minside" såpass billig valgte de å slå til.

I dag er det imidlertid lite som ligner en borgerportal på domenet. Men du har muligheten til å finne ut hvilken av karakterene i Simpsons du ligner mest på.