Meyers elektroniske helt

Meyers elektroniske helt

Moderniseringsminister Morten Andreas Meyer utnevnte i dag Seniornetts ildsjel Bodil Brøgger til "eHelt". Utnevnelsen skjedde under ministerens egen eNorge-konferanse i Folkets Hus i Oslo.
- Bodil Brøgger kåres til eHelt av eNorge, for pågangsmot og iherdig innsats for fremme av seniorers bruk av IT og Internett. ENorge er avhengig av ildsjeler og entusiaster som jobber for å spre det glade budskap, sier Meyer og fortsetter:

- Brøggers innsats er et eksempel til etterfølgelse. Mange personer har bidratt i dette miljøet - men i dag går utmerkelsen til én spesiell person. Vi trenger disse ildsjelene som går foran. Jeg har lyst til å synliggjøre disse heltene, og starter i dag med å utnevne Norges første eHelt.

Bodil Brøgger var med på å starte foreningen Seniornett i 1997. Seniornett Norge er en ideell organisasjon som arbeider for å fremme eldres deltakelse i informasjonssamfunnet.

Hun har vært styreleder for foreningen i fire år og er en sentral bidragsyter til at mange seniorer blir presentert for den verdien internett utgjør.

Seniornett har blant annet i fem år arrangert "SeniorSurf-dagen" i samarbeid med bibliotek og eldresentre i hele landet. Over 25.000 eldre har via disse over 700 arrangementene, fått en første innføring i it og bruk av internett.