Microsoft gir bort Surface og Surface 2 – gratis i dag

Microsoft gir bort Surface og Surface 2 – gratis i dag

Microsoft håper å lokke flere brukere til Surface, ved å gi bort forrige generasjons modeller, helt gratis!

 

Under et pressemøte om lanseringen av den nye Surface 3 hos Microsoft, kom det fram at selskapet gir bort overskuddslagrene av Surface samt Surface 2. Microsoft Norge har mottatt enheter fra andre Europeiske land, men er forsiktige med å si hvor mange enheter det er snakk om.

-- Vi har en del å gi bort ja, salget av både Surface RT og Surface 2 nådde ikke helt opp til forventningene, men vi vil gjerne ha flere med i surface-familien og da syntes vi det er hyggelig å kunne gi bort den forrige generasjonen modeller, sier Kristen Eikskog hos Microsoft.

Utdelingen av enhetene vil foregå ved Microsfts kontorer på Lysaker, og Eikskog presiserer at det er et mindre antall Surface 2 som vil bli gitt bort først, og deretter første-generasjons Surface. Etter hva PC World har erfart er det snakk om rundt 1000 enheter totalt.

De som er interesserte i å skaffe seg en Surface, helt gratis, må melde sin interesse via en lenke (nederst i saken) der de vil få tildelt en plass i køen, samt motta opplysninger om når utdelingen skal foregå. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Den originale Surface, ofte kalt RT, gikk ut av produksjon tidlig i 2014, og ble aldri den salgssuksessen Microsoft håpet på. Nå er selskapet tilbake med Surface 3, som kjører X86 arkitektur og dermed kan kjøre standard Windows programvare.

Brukere kan melde sin interesse for en gratis Surfac på Microsofts nettsider via denne lenken.