Microsoft-sjefen forbyr ungene å bruke Ipod

Microsoft-sjefen forbyr ungene å bruke Ipod

Skal du hisse opp Microsofts konsernsjef Steve Ballmer ved frokostbordet, nytter det neppe å banne. Sier du derimot Ipod eller Google...

Microsofts konsernsjef Steve Ballmer er kjent som en mann med kraftig temperament. I et intervju med forretningsbladet Fortune røper han at ungene blir hjernevasket på to områder han oppfatter som ganske vesentlige.

Fortune spør om mannen eier en Ipod og får dette svaret:

- Nei, det gjør jeg ikke. Og det gjør heller ikke mine barn. Ungene mine oppfører seg på mange måter like dårlig som mange andre barn. Men på dette området har jeg hjernevasket dem: Du får ikke bruke Google, og du får ikke bruke Ipod.

Oppfølgerspørsmålet er om Ballmer tror Microsoft kan få Ipod-markedet til å sprekke.

- Det vil kreve en innovativ tilnærming. Kommer folk virkelig til å bære rundt på to dingser om fem år? En til å kommunisere med og en til å spille musikk? Det vil dukke opp mange muligheter til å komme seg inn i dette markedet, og vi vil være med. Du kan forvente annonseringer fra oss på dette området i løpet av de neste tolv månedene.

Ville du likt å bli hjernevasket av Steve Ballmer? Temperament har han i hvert fall. For eksmepel måtte Ballmer blåse ut med banning og stolkasting da en ansatt gikk fra Microsoft til Google. Denne videoen viser også at Ballmer kunne gjort det bra i sirkusbransjen.

Les også: Slik bor verdens rikeste mann.