OPPUSSING: Microsoft pusser opp og utvider til en liten by i Redmond. Ill.: Microsoft.

OPPUSSING: Microsoft pusser opp og utvider til en liten by i Redmond. Ill.: Microsoft.

Microsoft pusser opp og bygger på

Når Microsoft bestemmer seg for å pusse opp og bygge på hovedkvarteret, er det i en litt annen dimensjon enn vi andre opererer med.

Microsoft skal forbedre og bygge om sitt hovedkvarter i Redmond utenfor Seattle. Det skal rives et antall bygninger og ny skal oppføres. Når prosjektet endelig er i havn om en syv års tid, skal det kunne huse 8000 flere ansatte enn i dag. Til informasjon jobber det 47.000 personer der allerede.

En liten by

Det er nesten så man snakker om en liten by. Dimensjonene er ganske enorme og skal bestå av 131 bygninger. Interessant nok skal man også klare å presse inn en arena for arrangementer som nye Windows-versjoner. Arenaen skal kunne huse 2000 personer. Det legges også opp til flere idrettsarenaer. To fotballbaner og en cricketbane.

I og med at man er en liten by har man selvfølgelig lagt inn en egen togstasjon og et gigantisk parkeringshus under selve anlegget. Som det vises på illustrasjonen er dette et gigantområde som også har plass til store grøntområder, gangstier og sykkelveier.

 

Les om:

Microsoft