TIERN: Du slipper ikke unna, en eller annen gang må du oppgradere til Windows 10, og det er bare å hoppe i det, ifølge Gartner.

TIERN: Du slipper ikke unna, en eller annen gang må du oppgradere til Windows 10, og det er bare å hoppe i det, ifølge Gartner.

Stor oppdatering av Windows 10

Microsoft forventes å slippe den første større oppdateringen av Windows 10 i begynnelsen av november.

Om du bruker Windows 10, har du sikkert merket noen oppdateringer som er gjort i bakgrunnen og som har medført omstart av maskinen. Mye tyder på at du snart vil oppleve den første store oppdateringen av systemet.

Oppdateringen skal hete Threshold 2, ifølge Computerworld Danmark, som viser til Microsoft-analytiker Paul Thurrott og Winbeta.

Blant nyhetene som forventes er meldings-appen Microsoft Messaging. Den integrerer Skype-chat på skrivebordet og gjør det mulig å sende sms direkte fra pc-en. Konseptet går på at brukeren ikke skal behøve å forholde seg til forskjellige meldingsapplikasjoner.

Ingen Edge-tillegg

Nettleseren Edge og Cortana skal få en rekke forbedringer, men Edge vil ikke få støtte for tillegg og innstikk (add-ons og plugins). Threshold 2 skal også rette en rekke mindre feil. Det gjøres ved at alle oppdateringer som allerede er sendt ut også vil følge denne oppdateringen.

Dette skal ifølge Thurrott at det vil være mulig å oppdatere direkte til den nye Windows-versjonen fra RTM-versjonen, som brukere kunne laste ned og kjøre før Windows 10 ble endelig lansert. RTM-versjonen har inntil nå ikke kunne oppdateres med mindre du går tilbake til tidligere Windows 7 eller 8.1 og deretter installerer Windows 10 på ny. Og det har ikke vært helt vellykket.

 

Les om:

Microsoft