Miles IT kommer til Oslo

Bergensselskapet åpner Oslo-kontor og har ansatt Bjørn Semundseth som daglig leder.

Miles IT ble etablert i Bergen sommeren 2005, av blant annet Tom Georg Olsen, tidligere leder av Ementors systemutviklingsenhet (nå Avinir). Selskapet har vokst raskt og har allerede ni ansatte, ifølge en pressemelding.

Selskapet etablerer seg nå i Oslo og har ansatt Bjørn Semundseth (44) som daglig leder/partner.

Bjørn Semundseth er utdannet cand.mag. innen IT og økonomi fra UiB og har 15 års erfaring fra bransjen. Han er kanskje mest kjent for å ha vært med å starte og drive nettverksselskapet First Tuesday Oslo, som med sine 7.000 medlemmer er et møtested for it-bransjen og andre innovative miljøer.

Traff 100 prosent

Parallelt med First Tuesday har Semundseth drevet eget rådgivningsselskap de siste årene, samt vært styreleder/styremedlem i en rekke selskaper. Før dette var han med på å bygge opp oppstartsbedrifter som WebCom (solgt til Software Innovation) og Bilguiden Skandinavia (solgt til SOL). Han har også vært adm dir i SiO Data as.

- Jeg har gjennom de siste årene fått mange forespørsler om å bli med på ulike nye satsninger. Det var først når Miles kom på banen jeg kjente at det var noe som traff meg 100 prosent, sier Semundseth.