Millionoverskudd på bredbånd

Catch Communications hadde et godt år i fjor. Overskudd før skatt havnet på 30 millioner kroner.
Omsetningen var 264,2 millioner kroner i 2003, mot 173,9 millioner kroner i 2002. Det er en vekst på 52 prosent. Resultat før skatt endte på 30,2 millioner kroner, mot 10,7 millioner året før - en vekst på formidable 183 prosent. Driftsresultatet for fjoråret utgjorde 33,1 millioner kroner, mot 14 millioner i 2002.

- Vi befester vår posisjon som en innovativ og lønnsom utfordrer til Telenor i bedriftsmarkedet for bredbåndsløsninger. Sammenlignet med resten av bransjen er vi meget godt fornøyd med å ha oppnådd lønnsomhet etter mindre enn to års drift. Denne utviklingen er forsterket gjennom 2003, sier administrerende direktør Kjell Ivar Hansen i en kommentar til resultatet. Hansen understreker at fjorårets resultat bekrefter den lønnsomme og bærekraftige forretningsmodellen til Catch Communications.

- Catch vokser kraftig gjennom å levere konkurransedyktige teknologiske løsninger til bedriftsmarkedet. Vi er nummer to i det fremste vekstsegmentet med høyest margin, nemlig bedriftsmarkedet, og innehar en markedsandel på ca 30 prosent, sier Hansen.