Sikkerhet for den distré

Sikkerhet for den distré

Er du blant dem som stadig roter bort eller mister telefonen, din er du midt i målgruppen for Norton Mobile Security.

Sikkerhetsleverandøren nyeste sikkerhetsprogram fungerer på Android-telefoner. Det og skal hjelpe deg å finne igjen telefonen hvis du har mistet den eller sperre den om den har blitt stjålet.

Unngå selgere

Ved å sende en SMS skal Mobile Security for Android klare å lokalisere, låse eller slette innhold på mobiltelefonen. Det er også mulig å sperre nummer slik at brukeren slipper irriterende selgere eller for å unngå at barn som blir mobbet får ubehagelige sms-er.

Programmet er en av tre produktlanseringer i serien Norton Everywhere.

- Norton fra Symantec satser stort på sine produkter innen Norton Everywhere i år med fleksible sikkerhetsløsninger for folk på farten, sier Janice Chaffin, globalt ansvarlig for forbrukerdivisjonen hos Symantec.

Norton Everywhere er en samlebetegnelse og omfatter i løsninger for mobiltelefoner, internett og smarte enheter.

- Løsningene gir forbrukere sikkerhet utover den tradisjonelle pc-en for nye typer tilkoblede enheter og applikasjoner, mener Chaffin.

Kontroller barnas mobil

Norton lanserer også Norton DNS Beta som gir foreldre mulighet til å begrense og tilpasse internettbruken på de tilkoblede enhetene i hjemmenettverket.

Teknologien gir foreldre mulighet til å sette opp en gjennomgående internettpolitikk for tilkoblede enheter som bærbare datamaskiner og nettbrett. For de som ønsker ekstra kontroll over barnas mobilbruk vil det være mulighet for å filtrere bort upassende sider.

Les om:

Mobil Sikkerhet