Tredobling fra Numo

Tredobling fra Numo

Administrerende direktør Trond Ingebretsen i Numo har en idé om hvorfor antall registrerte brukere har mer enn tredoblet seg på ett år.

Med sine 3,5 millioner registrerte brukere verden over har tjenesteutviklingsselskapet Numo sett en solid vekst det siste året. På samme tid i fjor var det til sammenligning under en million registrerte brukere.

Synlige

Antall kunder er knyttet til kundeopptak gjennom ulike appstores og preinstallering på blant annet Nokia og Sony Ericsson-telefoner.

- Veksten er i hovedsak fra selskapets mobile operatørprogram og fra gode plasseringer i appstores, sier administrerende direktør Trond Ingebretsen i en melding fra selskapet.

Numo Finder

Produktporteføljen inkluderer blant annet Numo Finder som vant prisen GSMA Global Awards i 2009.

Tjenesten gir mobile brukere en interaktiv global telefonbok, med informasjon som mobilnummer, navn, sted eller kart. Tjenesten gjør også søk på eksterne databaser slik at brukerne kan se hvem som ringer på ukjente anrop. AutoSync-programmet tar vare på kontaktene gjennom sikkerhetskopiering.

Selskapet er også kjent for sin applikasjon Numo SMS preview som gir brukeren mulighet til å lese innkommne sms uten noen klikk.

Solid forretningsmodell

- Ifølge en studie av Gartner Group, vil markedet for mobile løsninger vokse til 17,5 milliarder dollar innen 2012. Gode plasseringer i appbutikker og gode forhold til mobiloperatører kombinert med en solid forretningsmodell, vil gi oss muligheten til å fortsette suksessen, sier Ingebretsen videre.

Numo har hovedkontor i Oslo, men har også kontorer i Bahrain, Beijing, Frankfurt, Helsinki, London, Madrid og Taipei.

Innovasjon Norge har tro på selskapet og har støttet selskapet over fem millioner kroner i lån til produktutvikling.

Les om:

Mobil Sikkerhet