MOBIL SATSING: Komplett Group og konsernsjef Ole Vinje blir tilbyder av mobilabonnement. (Foto: Audun Aagre)

MOBIL SATSING: Komplett Group og konsernsjef Ole Vinje blir tilbyder av mobilabonnement. (Foto: Audun Aagre)

Komplett blir mobilselskap

Komplett tilbyder av mobilabonnement. De skal vinne kundene med dobbelt så mye data som konkurrentene til samme pris.

-- Det norske mobilmarkedet domineres i dag av to aktører, og vi ønsker å utfordre mobilmarkedet i Norge. Mange kunder handler allerede mobiltelefoner fra oss så det er en naturlig utvidelse å tilby mobiltelefonabonnement, sier konsernsjef i Komplett, Ole Vinje i en pressemelding.

Komplett Mobil går inn i markedet med de samme priskategoriene som konkurrentene, men med dobbel mengde data inkludert i abonnementet, som også har fri roaming i EU. De benytter Telenors mobilnett, og argumenterer med gode løsninger for å beskytte mot overforbruk og ha kontroll på abonnementet.

Europeisk satsing

-- Konkurransen i mobilmarkedet er stor, men siden vi er kjent for lave priser og god service skal vi også utfordre mobiltelefonimarkedet på samme premisser. Ambisjonen vår er å bli en betydelig aktør i dette markedet, sier Vinje videre. 

Komplett Mobil ser videre utover i Europa og tilbyr også der dobbel datamengde til bruk i EU til samme pris som konkurrentene. Deres europeiske kunder er fra før av storbrukere av data. Komplett Mobil er det siste tilskuddet i Komplett Groups satsing på nett, der målet er å bygge en helhetlig nordisk shoppingportal. Ambisjonen deres er å bygge Nordens svar på Amazon.

Mobil