De viktigste IT-produktene i 2007

De viktigste IT-produktene i 2007

PC World-redaksjonen plukker hvert år ut det vi mener var de viktigste lanseringene fra året som gikk. Her er vinnerne.

risen for Årets Dataprodukt har lange tradisjoner i PC World. Vi har faktisk delt ut prisen hver desember måned i hvert eneste år siden 1990. Vi har ikke faste kategorier (årets pc, årets skriver, og lignende). Vi har heller ikke et fast antall prisvinnere hvert år.

Denne prisen gir vi til de produktene vi helt uavhengig av kategori mener har hatt størst betydning i året som har gått.

For at et dataprodukt skal fortjene prisen som Årets Dataprodukt krever vi at produktet ikke bare skal være litt raskere eller litt bedre enn forgjengeren. Et produkt som skal få denne prisen må fortjene det på andre måter. Det kan for eksempel dreie seg om at produktet er svært innovativt, introduserer en helt ny teknologi eller løsning som vi mener vil ha stor betydning for hvordan IT blir eller vil bli benyttet.

Noen ganger kan også prisen spille en rolle. Det kan for eksempel være at en teknologi som har eksistert noen år gjennom en drastisk prisreduksjon blir tilgjengelig for massemarkedet og gjennom det får økt betydning.


Best i 2007: ICE, iPod Touch, Mac OS X 10.5, Netgear ReadyNAS NV+, GeForce8 og Windows Home Server.

Vi stiller som krav til alle produkter som skal være med i vurderingen til Årets Dataprodukt at produktet skal være testet og evaluert av redaksjonen i PC World Norge. Vi gir aldri noen priser til et produkt basert på pressemeldinger og tekniske spesifikasjoner – produktet skal være testet av oss, slik at vi kan gå god for at produktet holder hva det lover.

På de neste sidene presenterer vi vinnere fra 2007 (presentert i alfabetisk rekkefølge):

NESTE SIDE: Facebook Platform: – Et OS for webben

ICE: - Trådløst på hytta

iPod Touch:– Kjøp musikk uten pc

Mac OS X 10.5: – En leopard er født

Netgear ReadyNAS NV+

Nvidia GeForce 8

Windows Home Server – Få orden på hjemmenettet

Mobile Enheter