Google-millioner til mobilkonkurranse

Google-millioner til mobilkonkurranse

I alt 10 millioner dollar skal deles ut til utviklere som kommer opp med gode applikasjoner til mobilplattformen Android.

Google skal donere 10 millioner dollar til de utviklerne som lager de beste applikasjonene for mobilplattformen Android, som ble lagt ut for nedlasting i går. Oppfordringen til utviklere blir kalt Android Developer Challenge.

Last ned Android SDK her.

Utbetalingene vil ligge på mellom 25 000 og 275 000 dollar, og skal deles ut til utviklere etter at Google har vurdert bidragene.

- Vi har laget noen interessante applikasjoner for Android, men de beste er her ikke ennå, for de vil bli skrevet av utviklere, sier Google-gründer Sergey Brin i en pressemelding.

LES OGSÅ: Alt du trenger å vite om Google-mobilen

Applikasjoner fra utviklere kan leveres inn i perioden mellom 2. januar til 3. mars neste år. De 50 beste bidragene mottar 25 000 dollar for videre utvikling. I mai 2008 får de ti beste 275 000 dollar, de ti nest beste 100 000 dollar.

LES OGSÅ: - Android er bare en pressemelding

I andre halvår 2008, etter at de første telefonene med Android har kommet på markedet, vil Google utlyse en ny konkurranse.

LES OGSÅ: Kilevink til Nokia

Les om:

Mobile Enheter