Iphone 3GS til Norge 31.juli

Iphone 3GS til Norge 31.juli

Lanseringsdatoen er klar. Både Netcom og Telenor lanserer Iphone 3GS 31. juli.

Netcom skriver i dag i en pressemelding at selskapet vil lansere nye Iphone siste dagen i juli.

- Det blir spennende å se om køene utenfor butikkene blir like store som på Netcoms lanseringsdag for Iphone 3G i fjor sommer, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Telenor vil ikke være noe dårligere, og bekrefter den samme datoen.

- Vi kan bekrefte at 31. juli er dagen, men vil kommer tilbake med mer informasjon om priser nærmere lansering, sier informasjonssjef Atle Lessum i Telenor.

LES OGSÅ: Mangel på Iphone 3GS

Ifølge pressemeldingen kommer også Netcom tilbake med telefonpriser nærmere lansering.

- Iphone 3G med 3.0 software og den nye 3GS-versjonen har en funksjonalitet som gjør at telefonen kan brukes som modem for mobilt internett, såkalt internettdeling eller Tethering. Tilbakemeldinger fra kundene våre forteller oss at dette er ønsket av flere, og Netcom vil derfor åpne for internettdeling snarest mulig, sier Vederhus.

Det er foreløpig ikke mulig å forhåndsbestille telefonen.

LES OGSÅ: Stresstest av iPhone 3GS

Iphone 3GS har blant annet et nytt og bedre kamera hvor man også kan ta opp video. Blant nyhetene er også stemmestyring som fungerer både mot adresselisten og andre applikasjoner.

LES OGSÅ: Slik er nye Iphone

Apple lover også bedre batterikapasitet i den nye utgaven. Selskapet har antydet at telefonen har strøm til å være oppe på et trådløst nett i 9 timer, se på video i 10 timer, høre på musikk i 30 timer, 12 timer med tale i 2g-nettet eller fire timer taletid i 3g-nettet.

Mobile Enheter