Iphone-klone før Iphone

Iphone-klone før Iphone

LG kommer Apple i forkjøpet.

Denne musikkmobilen fra LG Electronics ble presentert under Internationale Funkausstellung (IFA) i august og kommer i butikken nå.

LG-KS20 ligner ikke så rent lite på en viss mye omtalt telefon fra Apple som ikke har landet helt på kontinentet ennå.

LG-en har en 2,8-tommers berøringsfølsom skjerm foran, som gir aldri så lite likhet. Designen er likevel ganske forskjellig. LG bruker operativsystemet Windows Mobile 6, og de fleste observatører vil nok mene at dette grensesnittet ikke er like strømlinjeformet som det i Iphone.

LES OGSÅ: Rørende god

Derimot kan LG friste med et par elementer som glimrer med sitt fravær i Iphone, nemlig 3G-telefoni og HSDPA-kapasitet, som gir mulig "turbo-bredbånd", eller nedlastingshastighet på 3.6 megabit per sekund.

LG-KS20 (når skal de lære at telefoner som skal selge mye må ha et ordentlig navn som ikke lyder som et nytt håndvåpen eller fangenummer, red. anm.) har ellers fullverdig nettleser, trådløstilkobling og håndskriftgjenkjenning samt 128 MB internminne, sport for Micro SD-kort og Bluetooth 2.0. Kameraet har oppløsning 2-megapiksler, og telefonen har FM-radio, trebånds GSM og QVGA-skjermoppløsning (320x240 piklser).

Telefonen skal være på markedet nå, melder IDGs nyhetstjeneste.

Mobile Enheter