Kontantkort for mobilt bredbånd

Kontantkort for mobilt bredbånd

Netcom først ute med abonnement uten månedlige avgifter.

Netcom lanserer i dag kontantkort for mobilt bredbånd, der kundene fyller opp saldo etter behov og slipper faste månedlige abonnementsutgifter.

Netcom Mobilt Bredbånd Kontant selges i kiosker, dagligvareforretninger, hos de store elektrokjedene, på bensinstasjoner og på netcom.no. Produktet fungerer akkurat som et vanlig kontantkort for mobilen - fyll opp saldo etter behov, og betal kun for det du bruker.

- Den store fordelen med kontantkortet for mobilt bredbånd er fleksibiliteten. For kunder med variert og begrenset forbruk er det ikke alltid like lett å finne et abonnement som passer, men med kontantkortet slipper du å forplikte deg til et fast månedlig beløp, sier Øyvind Vederhus, kommunikasjonssjef i Netcom.

Noe for hyttefolk

Startpakken koster kr 499,- og inkluderer modem, SIM-kort og 100 MB klart til bruk. Kortet fylles opp med Kontant Påfyllingskort eller via netcom.no, med en pris per megabyte på to kroner.

- Dette er som skapt for hyttefolk og andre som ønsker muligheten til å være på nett i en begrenset periode. Kundene våre har lenge ønsket seg et slikt produkt, og vi er glade for at løsningen endelig er på plass, sier Vederhus.

Mobile Enheter